30 Kasım 2012 Cuma

PTT 1.lig haftanın maçları ve tahminleri















Boluspor – Ankaragücü

Geçen hafta Şanlıurfaspor’u deplasmanda 3-1 mağlup eden Boluspor, evine mutlu döndü. Ankara ekibi kötü günler geçirmesine rağmen ayakta durmaya çalışıyor fakat durumları günden güne kötü gidiyor. Deplasmanda üç puan yüzü göremeyen Ankaragücü, sadece Göztepe deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Boluspor evinde son 4 maçtır kazanamama serisine bu maçta son verir.

Tahmin : Yarenler kazanır.

Torku Konyaspor – Karşıyaka

Konyaspor son beş maçtır galibiyet yüzü göremiyor. Evinde Rizespor ile 3-1’lik yenilgi alan Konya, daha sonra toparlayamadı. Karşıyaka ise deplasman’da beraberlik ekibi. Son üç deplasmandır berabere kalan Karşıyaka Konya karşısında ile berabere sonuçlanması yüksek ihtimal.

Tahmin : Berabere biter. / Galibiyet söz konusunda Karşıyaka bir adım daha önce.

Samsunspor – Bucaspor

Ligin tam anlamıyla beraberlik takımı Samsunspor, İzmir derbisinde galibiyet alan Bucaspor’u ağırlıyor. Samsunspor’un tek galibiyeti deplasman’da Göztepe karşısında. İki yenilsini Rizespor ve Adanaspor’dan alan karadeniz ekibi, 9 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı. İlk olarak herkesin aklında beraberlik var. Fakat moralli Bucaspor, Samsunspor’un bu beraberlik serisine son verecek gibi gözüküyor. Son 7 maçında bir beraberlik bir mağlubiyet alan Ege temsilcisi, 5 maçtır galip geliyor.

Tahmin: Bucaspor Kazananır / Karadeniz ekibinin beraberlik takımı olduğu unutulmamalı.

Denizlispor – Manisaspor

İyi bir çıkış yakalayan Manisaspor, lig’de son beş maçtır yenilmiyor. Son olarak Atmacalar’ı mağlup eden Tarzanlar, Denizliye moralli gidecek. Denizli son üç haftadır ligin zorlu ekipleriyle karşı karşıya geldi. Erciyes deplasmanından mağlubiyet alan Horoz, Evinde Adana’nın kaplanını 1-0 mağlup etti. Yine bir zor deplasman Karşıyaka’dan beraberlikle ayrıldı. 3 zorlu maçtan 4 puan koparak Denizli iyi bir grafik çizdi.

Tahmin : Berabere biter.

Tavşanlı Linyitspor – G.Antep Bş. Bld.Spor

Lig’de iki galibiyeti olan Linyitspor. Düşme potasından çıkmak istiyor. Antep ekibi ise ilk 6’yı zorluyor. İki takımda son hafta mağlubiyet aldı. Deplasman’da ligin zorlu ekibi 1461 Trabzon’a mağlup olan Tavşanlı, son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Adana’nın şimşeklerine evinde mağlup olan Gaziantep.

Tahmin : G.Antep Bş. Bld.spor Kazanır

Göztepe – 1461 Trabzon

Göztepe ligin ilginç ekiplerinden bir tanesi. Ligin zirvesindeki takımları oldukça zorluyor. Son olarak süper lig ekipleriden Orduspor’u kupa maçında mağlup eden Göztepe oldukça morallendi. 17. Sırada olmasına rağmen her maçı kazanabilecek güçte bir ekip. Trabzon ekibi ise son üç maçtır kaybetmiyor. Son hafta Adanaspor deplasmanından beraberlikle ayrılan 1461, Göztepe karşısında favori görünüyor.

Tahmin : Berabere biter.

Adana Demirspor – Kartalspor

Lig’de son üç maçtır kazanamayan Kartalspor,  zorlu Adana deplasmanında. En son galibiyetini 1461 Trabzon deplasmanında alan Kartalspor, bu maçta zorlanacak gibi. Gaziantep deplasmanından moralli dönen Adana ekibi, maçın favorisi.

Tahmin : Şimşekler Kazanır.

Kayseri Erciyesspor – Adanaspor

Kupa’da Altay’a deplasmanda mağlup olan Kayseri ekibi, lig’e verdiği önem oldukça belli oluyor. Son dört maçında yenilmeyen Erciyes, bu maçların üçünde galibiyetle ayrıldı. Evinde iyi bir oyun çizen Kaplanlar, deplasmanda beş maçtır kazanamıyor. İstatistiklere bakarsak Erciyes maçın favorisi, fakat Adanaspor’dan sürpriz bekliyoruz.

Tahmin: Beraberlik / Galibiyet sonucunda Kaplanlar’ın sürpriz yapıp yarışta bende varım demesini bekliyorum.

Çaykur Rizespor – Şanlıurfaspor

Atmacalar ligin fark yaratan ekiplerinden birisi. Evinde son 3 maçtır berabere kalmasına rağmen son 6 maçtır yenilmiyor. Fakat son 4 maçtır ise kazanamıyor. Şanlıurfaspor ise deplasmanda 6 maçtır kaybetmemesine rağmen son üç maçtır kazanamıyor. Atmacalar’da Jallow 2-3 hafta sahalarda olamayacak, ilerde Uche Kalu ve Cenk Ahmet ile goller arayacak. Diğer cephe’de defansın bel kemiğini Ramazan Sal’ı kadro dışı bırakan Urfaspor, Karadeniz’de zorlanacak gibi görünüyor.

Tahmin : Atmacalar kazanır.

0 yorum:

Yorum Gönder