4 Ocak 2013 Cuma

Hiç mi sevenimiz yok ? Yazıklar olsun !

Rizesporluların Mustafa Denizli'nin gelişi ile ne kadar mutlu olsa da bir taraftan içleri acıyor. Son haftalarda 3 tane Rizesporlu hayatını kaybetti. Öyle sözde değil özde Rizesporlular. Rize'nin acısı varken, Türkiye'deki bir çok kulüp ve taraftarlarının umurunda değil. Şimdiye kadar hiç bir kulüpten ve ya taraftar gruplarından başsağlığı mesajı görmedim. Bazı sosyal medya sitelerinde kişisel yazılan mesajlar hariç. Durum böyle olunca '' Hiç mi sevenimiz yok ? '' demek geliyor içimizden. Rize'nin içi acıyor, kimsenin umurunda değil. Herkes iyi gün dostu mu ? Kötü gün dostu yok mu bu ülkede ? 

Mustafa Denizli'nin Rize'ye geldiği saatlerde bir Rizesporlu kardeşimizin cenazesi vardı. Rizeliler bunun acısını yaşarken Mustafa Denizli'yi kim tanır ? Medya'da Mustafa Denizli'nin yankısının 10/1'i keşke Cengizhan Çimen kardeşimize de yapılsaydı. Keşke Asım Gürsoy ağabeyimize de yapılsaydı. Keşke eski başkanımız Mustafa Zeki Rakıcıoğlu'na da yapılsaydı..



İlk önce Asım Gürsoy ağabeyimizin ölüm haberi ulaştı Rize'ye..
Asım ağabey aramızdaki en değerli Rizesporlu idi. Onun gibi bir insan daha bu yalan dünya'ya gelmez. Bundan 25 yıl önce Eskişehirspor deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazası ile felç olan Asım ağabeyimiz, o günden bu yana hayatına yatalak devam etti. Kaza geçirince hastaneye kaldırılan Asım ağabey hastane'de gözünü ilk açtığında doktora, '' Hocam maç ne oldu ? '' diye sormuştu. İşte böyle büyük bir Rizespor idi Asım ağabeyimiz. 





Daha Asım Gürsoy ağabeyimizin acısı dinmemişken Eski kulüp başkanlarımızdan Mustafa Rakıcı'yı kaybettik. Başkanımızın Rizespor'a yaptığı fedakarlığı fazla kişi yapmamıştır. Ömrü boyunca Rizespor için elinden geleni yapmıştır. Rize'de sevilen bir isimdi. Rizespor için önemi çok büyüktü. Bunu cenazesinin Rizespor tesislerinde olduğundan anlamak gerekir. Böyle bir başkanımızda hayata veda etti.




Üst üstte Rize ve Rizespor can kaybı yaşarken bir acı haberde tribünlerden geldi. Küçük yaştan bu yana Mekansızlar Grubu ile maçlarda Rizespor'un peşinden koşan Cengizhan Çimen kardeşimiz intihar etti. Cengizhan kardeşimiz gerek Rize'de gerek bir çok deplasmanda Rizespor'u yalnız bırakmadı. Elinden geldiği kadar memleketinin takımına destek verdi. Cenazesinin olduğu gün Mustafa Denizli Rize'ye geldi. Büyük bir çoşku ile karşılandı yazdı bütün ulusal medya. Fakat hiçte öyle değildi. Rize'nin Rizespor'un içinde can kaybı yaşanırken Mustafa Denizli kimsenin umurunda değildi. Cenaze'den haberi olmayan taraftarlar gitti sadece Mustafa Denizli'yi karşılamaya. 

Tesislere giden taraftarların bir kaçının Mustafa Denizli'ye '' Hey Sexy Lady Mustafa Denizli '' tezahüratı o günden bu yana dillerden düşmedi. Yazıklar olsun! Aynı saatlerde gerçek bir Rizespor taraftarının cenazesini hiç haber yapmazken, ufak bir grubun yaptığı tezahürat büyük ses getirdi. Yine insan düşünüyor, '' Hiç mi sevenimiz yok ? '' diye..


                 ( En önde beyaz formalı Cengizhan Çimen kardeşimizdir )


Asım Gürsoy ağabeyimiz, Mustafa Rakıcı başkanımız, Cengizhan Çimen kardeşimiz. Allah rahmet eylesin. Rize ve Rizespor taraftarı sizi asla unutmayacak!

1 yorum:

  1. Hepsine Allah rahmet eylesin. Bu taraftar sizi unutmayacak!

    YanıtlaSil