23 Aralık 2012 Pazar

Bambaska bir Rizespor geliyor..













Engin Korukır is over, Mustafa Denizli started..

Üç İstanbul takımını şampiyon yapmış tek teknik direktör ve aynı zamanda milli takımda da görev yapmış bir isim, Mustafa Denizli.. Artık Rizespor'da!
2-3 Hafta öncesine kadar Mustafa Denizli Rizespor'a gelecekmiş deseler kimse inanmazdı. Rizespor yönetimini kutlamak gerekir. Gerçekten Rizespor tarihinin gelmiş geçmiş en kariyerli teknik direktörünü getirdiler.

Bazı spor yorumcuları Mustafa Denizli için daha önce Manisa örneğini gösteriyorlar. Bence yanlış konuşuyorlar. Doğruluk payı yok mu ? Var tabi ki. Fakat öyle bir diyorlar ki sanki Mustafa hoca kesin başarısız olacakmış gibi. Yok öyle dünya! Rizespor'a, 1.Lig'e gelen bir teknik direktör başarı için gelmiştir. Bu başarının başlangıcını devre arasında yapılan transferlerle göreceğiz. Bazı yerel sitelerde bir çok isimler şimdiden söylenmeye başladı fakat kesinlikle öyle bir durum yok. Kimse yönetimden gelen açıklama haricinde başka bir açıklamaya inanmasın. Ama gerçekten iyi transferler geleceğine emin olun. Mustafa Denizli ismini getirmiş bir yönetim bu saatten sonra Mustafa hoca'nın isteklerini geri çevirmez diye düşünüyorum. Fakat gerçekten yerinde ve direk ilk 11'de oynayabilecek futbolcular alınmalı. 

Bana sorsalar, bir tane sol bek, bir tane sol açık, iki orta saha ve iki forvet kesinlikle alınmalı. İleride Jallow sezonu kapattığı için sözleşmesi dondurulacak. Kalu milli takım için bir kaç ay aramızda olamayacak. Hossam  Hassan içinde devre arası gönderilecek diye duyumlar var fakat bu Mustafa hoca'ya bağlı olduğu unutulmamalı. Gelecek bir yada iki yabancı oyuncu Jallow'u aratmamalı. Son yıllarda Rizespor'un yabancı oyuncu sıkıntısı diğer takımlara göre yok denecek kadar az. Son iki yıldır ileri uçta iyi bir ikili oluşturuyor. Bikoko - Jallow ve Jallow - Kalu ikilisi gibi.

Yani Rizespor'un en etkili silahları değişecek. Bambaşka bir Rizespor ikinci yarı bizi bekliyor.

Hakan KAZDAL

0 yorum:

Yorum Gönder