14 Aralık 2012 Cuma

Mustafa Denizli geldi ve simdi ne olacak ?

Şimdi ne olacak biliyor musunuz ? Taraftar takımına daha fazla sahip çıkacak. Bunun nedeni Mustafa Denizli'nin gelmesi değil, Mustafa Denizli'yi getiren yönetimin düşüncesi. Yani yönetim bu yıl iyi işler yapma peşinde ve bunu devam ettirmede. İnşallah istedikleri ve istediğimiz gibi her şey yolunda gider.

Mustafa Denizli'nin gelmesi Türkiye'de etki yarattı. Bu akşam ve yarın bütün futbol konuşulan ortam da Mustafa hoca ile Rizespor'dan bahsedilecektir. Herkes Rizespor'un iyi işler yaptığından bahsedecek. Aman Allah nazarlardan saklasın.

Herkesin en büyük düşüncesi şimdiden sonra ne olacağı. Taraftarın beklentisi büyük. Özellikle devre arası çok iyi transferler bekleniyor. Jallow'un sezonu kapatmasıyla yerine başka bir yabancı oyuncu alınacak, Hassan'ın gönderileceği söyleniyordu. Hassan'da gönderilirse 2 iyi  yabancı oyuncu bekleniyor. Ben tercihim bunlardan birinin kesinlikle eski oyuncumuz Freddy Adu olması. İnşallah birisi burdan beni duyarda hoşuna gider ve yönetime sunar. Hakan ve Çetin'in sakatlıkları da işimizi bozdu. Kalu milli takım aday kadrosuna çağrıldığından iki ay takımdan uzak kalacak. Gerçekten Mustafa hoca'ya çok büyük iş düşüyor. Orta saha ve forvet transferleri kesinlikle şart. Defansa benim düşüncem bir tane yeterli. Hatta hiç alınmasa bile bir şey demem. Tecrübeli hocama kesinlikle güveniyorum.

Yönetimin düşüncesi süper lige çıkmakla bitmeyecek. 5 yıldır Rizespor'u marka yapmaya çalışıyorlar ve yapıyorlar da sadece başarı yoktu. Oda inşallah bu sene gelecek. Seneye Allah izin ederse süper lige çıkarsak ne biz yollarız Mustafa Denizli'yi ne de o gider. Kesinlikle uzun vadeli bir anlaşma yaptık. Süper lig'de zirveye ve avrupa'ya oynayacak bir takım kurma çabasındayız. Rize'de ve Rizeli'de o potansiyel var. Rizeli takımına sahip çıksın o zaman siz görün Rizespor'u. 

Şampiyonluk yakın..
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler.. 

Hakan KAZDAL

2 yorum:

  1. Eline sağlık gerçekten çok iyi anlatmışsın 5 Yıldır yönetim Marka yapacağız diyordu biz inanmıyorduk 5 yıldayız ve gerçektende doğru yolda oldukların ve bu sezon süperlige çıkmak istediklerini kanıtladılar .

    YanıtlaSil
  2. Eline sağlık kardeş. Güzel anlatmışsın. Her şeyde vardır bir hayır.

    YanıtlaSil