6 Aralık 2012 Perşembe

Gerekirse kan degisikligi















Son günlerde takım üzerinde büyük bir sıkıntı var. Üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor. Ligin başındaki gibi şampiyonluk inancını göremiyorum. Sanki ufaktan bir kan değişikliği iyi gelir gibi geliyor.

Engin hoca kötü gidişin 10 hafta sürmesi halinde görevinden istifa edeceğini söyledi. Bunu bir teknik direktör diyorsa, zaten kafasında bir çok şeyi bitirmiştir. Bunu uzatmanın anlamı yok. Ne hoca zarar görsün, ne takım. Geç olmadan ayağa kalmaya çalışalım.

Engin hoca ile gazetesi hemşehrimiz Selman Kutlu arasında tartışmalar söz konusu. Kaçkar Tv'de Alaaddin Onay'ın sunduğu Tele Kulis programına telefon ile bağlanan Korukır, bazen Selman Kutlu ile tartışmıştır. Fakat konu ilk kez geçen günlerde yeşil sahalara indi. İdman'da gazeteci ile tartışmak nedir ? Sizin bir sorununuz varsa bunu asla takıma yansıtamazsınız! Buna kimse izin vermez size. Böyle olaylar olduğu sürece Rize'de birlik kimse beklemesin. Teknik direktör diyecek gazeteci bana küfür etti, gazeteci diyecek hoca bana küfür etti. Bunlar yanlış işler. Birlik verip daha iyiye gideceğimiz yerde birbirimizi yiyoruz. Lütfen işlerimizi sadece Rizespor'un başarısı üstüne kuralım.

Engin Hocanın sıkıntısı anlıyorum. Sakatlıklar ve son haftalarda alınamayan galibiyet stresi. Üzerinde gerçekten çok büyük bir yük var. Buna rağmen Engin Hoca, kendinden çok emin olarak; ' Ben olsam da olmasam da Rizespor ilk iki içerisinde süper lige çıkacaktır ', diyor. Bizde diyoruz ki, madem bu kadar eminsiniz, neden bu sıkıntılar içerisindeyiz? Sakatlarımız mı var? Yedekler ne iş yapıyor ? Takım 3 kişi üzerinde kurulu olunca, sen o üç kişiden birini kaybedersen, takımı kaybedersin. Doğal olarak moraller düşer, takım üzerindeki baskı artar. 

Son 5 hafta da 3 beraberlik 2 mağlubiyet alarak kötü bir performans sergiledik. Fakat bu takım süper lige çıkamaz diye bir şey söz konusu değildir. 5 hafta öncesinde bu takım nasıl puan alıyorsa, bu saatten sonra da alabilir. Yeter ki arkasında destek olsun. Fakat bu saatten sonra Engin Hocanın ilk haftalardaki havayı yakalaması gerçekten zor. Devre arasına kadar 3 maçımız var. Bu maçlarda 3'de 3 yaparsak, devre arasına en azından moralli gireriz. Ve 2.devreye yine iyi başlayabiliriz. Tam tersi 3 maçtan hayal kırıklığı alırsak, kan değişikliği kesinlikle şart olacaktır.

Hakan KAZDAL

0 yorum:

Yorum Gönder